TOM ENERGITANK

Nytt år och nya goda föresatser! På vilken energinivå startar du 2022? Jag älskar nya år och nya terminer. Det känns som om luften är full av möjligheter och allt kan hända! Förutsatt att jag har energi förstås. Om jag har en tom energitank så är det inte mycket jag känner. Förutom att jag är för trött. För att ens orka känna efter. Med en full energitank däremot, ja då är det inget som stoppar mig! Så just nu är min energinivå hög och jag känner mig oövervinnerlig!

Energi gör oss alla nyfikna, engagerade, motiverade, förstående, toleranta, smarta, ja allt det som vi vill ha orken att vara. Därför är det också så viktigt att ha en fylld energitank och att löpande ha koll på nivån. Tom tank betyder problem. Så det går bort. Men hur håller vi då energi uppe? Vi har en lösning! Eftersom Sparringpartners primära mål är att ladda individer och organisationer med mer energi så kommer vi här och på sociala medier dela med oss av våra energitips till dig! Alldeles gratis och med intentioner så fulla av energi så om det bara hängde på oss så skulle din energitank redan vara full!

Jag har funderat på i vilken ordning det här ska göras för vi har ju hur många tips som helst! Hur välja?? Dock lärde jag mig nyligen att fokusera på de 20% insatser som ger 80% resultat (ett riktigt bra energitips det med förresten👍) och då skulle jag säga att täppa till energitapp är bästa starten. För om vi fyller på och fyller på, men det bara rinner igenom? Nej, det är slöseri. Och slöseri med energi, det är en no-no. Så när vi kör igång tema ENERGITIPS våren 2022 så blir första tipset hur vi stoppar energitjuvar! Jag hoppas du hänger på och både tar in nya idéer och delar med dig av dina egna tips för högsta möjliga energi under 2022! Full energitank vinner🎉

Energifyllt batteri