OM DU HELLRE VILL LYSSNA:

ORD. Jag älskar ord och jag har så många av dem. Med mina styrkor är ord viktiga och jag vill också stoppa in dem i en kontext, så de talar än mer till den som läser. Nu är det tyvärr INTE så marknadsföring och hemsidestexter fungerar. Inte alls! Där ska det vara kort, koncist och ”to the point”. Vilket alltså är extremt svårt för mig att få till. Jag sliter mitt hår. Tänker att jag ska skriva om så det blir mycket kortare, mycket tydligare och mycket vassare. Sitter och jobbar en timme och ser att det nya ”korta”, det är lika långt som det gamla och precis lika utsvävande. Storytelling är ju så trendigt, men inte på de ställen jag lägger dem på. Säger folk. Folk som vet. Men jag, jag tycker det blir fint jag…

Nu ska jag göra om en del texter på hemsidan, jag vet inte för vilken gång. Ett företag är en rörlig juridisk varelse som utvecklas och invecklas lite allt eftersom. Det ena ger det andra och det första försvinner. Men någonstans tycker jag ändå att min inriktning har blivit mer och mer tydlig för mig själv, vilket också gör det lättare att vara tydlig utåt. ENERGIN har varit med hela vägen. Nu finns den i olika produktvarianter och min dröm om en Energitanken-app har också blivit sann. Den blir ett så bra komplement till de andra delarna i vår ”Energiblomma”. Blomman är ganska ny och jag har en del tydliga bilder i mitt huvud hur jag ska kunna klargöra ännu bättre vad det är vi gör. Framförallt handlar det ju om vad det är kunderna får. Och, eftersom jag är ekonom, vad kunderna tjänar på att använda denna produktbukett.

Att få räkna på det här ska verkligen bli roligt. Jag gillar ju siffror också! Det känns återigen som om alla mina kompetenser och kunskaper faktiskt kommer till nytta! Nu är till och med min VVS-ingenjörsutbildning med och sträcker på sig! Att energioptimera verksamheter! Det är lite annorlunda än fastigheter, men ekonomen i mig ser att det faktiskt finns ännu mer att tjäna på denna sorts optimering. Energi är en bristvara, inte bara som el för att driva samhällen framåt, utan även för oss människor. Det är enkelt att se när så många blir utmattade på grund av att deras inre energitank är helt tom.

Så nu, nu är det dags att skriva, skriva om och skapa bilder som säger mer än 1 000 ord! Tur att jag har kompetenta människor runt mig som kan allt det som jag inte kan. För var det bara upp till mig, då skulle det vara ännu fler ord överallt! I sommar ska jag också skriva 2 böcker. Om energi. Bara för att jag vill. Och för att jag kan. Så jag får använda hur många ord jag vill!

 

GLAD SOMMAR! ☀️